dinsdag 7 juli 2015

Komend weekend klusweekend!


De bouw loopt nog steeds aardig op schema, de cementdekvloeren zitten erin en de tegelzetter is begonnen, de lift wordt zelfs al maandag geplaatst.

MAAR: Op het moment zijn er een flink aantal trouwe vrijwilligers op een verdiende vakantie en we moeten toch nog even een flinke slag slaan om klaar te zijn voor het Kruis van Heeg en het ONK O-jollen. Voordat het zo ver is zullen we ook nog moeten verhuizen met al het materieel, dus het wordt nog aanpoten!

Om dit mogelijk te maken is er komen weekend 11 en 12 juli een klusweekend ingepland, waar een grote groep vrijwilligers aan de slag kan. Er is zeker werk voor 20 man om nog voor de verhuizing een aantal zaken af te krijgen.

We willen de noordgevel isoleren en folie en gevelhout aanbrengen, nu alle spanten van de schiphuizen staan. We willen het dakhout van de schiphuizen erop spijkeren incl. tengels en panlatten. Daarnaast kan ook de isolatie aangebracht worden op het kalkzandsteen etc. Dus volop verschillende klussen waar we iedereen op in kunnen zetten.

Meld je aan bij Rob van Roessel en neem je hamer en accu boormachine mee!